Ejendomsadministration

Addresse

Gydevang 39-41 • 3450 Allerød

(Efter aftale)

Telefon

(+45) 39 45 85 00

(9:00-15:00)

Ejendomsadministration

Bogføring direkte til din revisor


Fakturering foregår via vores online regnskabsprogram, hvor alle ejendommens øvrige transaktioner også registreres. Din revisor får direkte adgang til dit regnskab og kan let arbejde videre med årsrapporter.


Online adgang til dokumenter


Som ejer eller ledelse i virksomheden har du online adgang til selskabsrelevante dokumenter via vores informationsportal.

Her kan du hente regnskaber og budgetter, ejer-/investor-fortegnelse, referater fra generalforsamlinger, vedtægter og meget andet.


Få et tilbud på din ejendom


Kontakt os via formularen nedenfor og fortæl kort hvilken type ejendom (butik, kontor, bolig etc.) der er tale om, antal lejere og beliggenhed. Vi vil herefter oplyse hvilken pris, vi kan tilbyde den løbende ejendomsadministration til.

Løbende administration


Basisydelsen består i fakturering af huslejer, årlig indeksregulering eller lign., opgørelse af varme- og fællesregnskaber for lejere, inddrivelse ved manglende lejebetaling, samt bogføring og rapportering.


Genudlejning og kontraktforhandling


I tillæg til den løbende administration kan vi bistå ejendomsejeren med genudlejning af ledige lejemål, forhandling af lejekontrakter og allonger med erhvervslejere samt varetagelse af vedligeholdelsesplaner.


Kontakt

 
 
 
 
Butik eller lager
Kontor, klinik, uddannelse
Hotel, restauration
Boligudlejning
Andre lejertyper
 
 
 
 

Samarbejdspartnere

AZEA A/S samarbejder med lokale håndværkere og facility service leverandører omkring vedligeholdelse af ejendommene. Vi bruger bl.a. vores kontakter blandt arkitekter og rådgivende ingeniører ved ombygninger og større arbejder.

Vi har et stort netværk til ejendomsmæglere, advokater, revisorer og banker i Danmark og udlandet, og vi samarbejder i UK med nogle af verdens førende ejendomsadministratorer.

Besøg informationsportalen for ejere og investorer. Kræver oprettelse som bruger.

Copyright 2020 © AZEA A/S • CVR nr. 20249374