Lejerkartotek

Lejerkartotek

AZEA administrerer et lejerkartotek for verificerede lejere af boliglejemål.

Lejere betaler et gebyr for opskrivning samt ved ændringer i deres data. Vi foretager en manuel kontrol af identiteten ved kopi af pas eller kørekort (opbevares ikke efter kontrollen).

 

Udlejer betaler et gebyr, hvis der findes en eller flere interesserede lejere til et lejemål i kartoteket, som kan matches med udlejers krav.

 

Der er ingen garanti – hverken for potentielle lejere eller udlejere – at der findes en match, hvor begge parters ønsker passer sammen.

Udlejere kan få kontaktoplysninger til interesserede lejere, der er på udkig efter et lejemål i netop det område, hvor du har et ledigt lejemål. Vi indsamler de nødvendige data om de mulige lejere og matcher dem, der hvor søgekriterierne opfyldes for begge parter. Der udleveres kun kontaktdata på potentielle lejere, der er relevante for det konkrete lejemål. Den videre kontakt foregår direkte mellem udlejer og de(n) mulige lejere(e).

 

AZEA indhenter oplysninger om husstanden, beskæftigelse, indkomst, maksimal leje og andre relevante data som f.eks. husdyr eller andre krav til lejemålet. Den kommende lejers identitet kontrolleres, men vi opbevarer kun de data om lejerne, som de selv giver tilladelse til i h.t. GDPR-reglerne. Det er lejernes ansvar at give sandfærdige oplysninger samt at ajourføre deres data.

 

Formålet med lejerkartoteket er at tilbyde udlejere kontakt til nogle potentielle lejere, som opfylder de forudsætninger, som udlejer opstiller, uden at udlejer selv skal igennem en screening af alle, der henvender sig.