Selskabsforvaltning

Addresse

Gydevang 39-41 • 3450 Allerød

(Efter aftale)

Telefon

(+45) 39 45 85 00

(9:00-15:00)

Selskabsforvaltning


Kommanditselskaber


K/S’er, der ejes af op til 10 investorer, med en eller flere erhvervsudlejningsejendomme er vores spidskompetence. Vi varetager alle de opgaver en direktion ellers ville stå for og håndterer alt det administrative, herunder ejendomsadministration, bogføring og klargøring til revisor.


Vi rapporterer til bestyrelsen og er vært for den årlige generalforsamling. Der laves løbende drifts- og likviditets-budgetter og vi står for evt. opkrævning af investorindskud (f.eks. via BS) samt for evt. udlodninger af overskud til ejerne.


Tilbud på forvaltning


Er du ejer/medejer af et K/S eller et kapitalselskab og er på udkig efter solid og effektiv forvaltning til en fair pris? Skriv selskabets CVR nr. og supplér gerne med lidt info om evt. ejendomme eller hvilke typer investeringer, I foretager.


Så vender vi tilbage med et favorabelt tilbud på forvaltning – og evt. administration af udlejningsejendomme.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde vedr. ejendomsadministration:

Besøg informationsportalen for ejere og investorer. Kræver oprettelse som bruger.

AZEA A/S


AZEA A/S har mere end 20 års erfaring med forvaltning af kommanditselskaber, som der gennem årene er udbudt over 40 af gennem selskabets tidligere navn Gaardsholt & Partnere A/S.

 

I dag udbyder vi ikke nye investeringer, men koncentrerer os om forvaltning af eksisterende ejendomsprojekter samt andre typer selskaber, med behov for ekstern forvaltningsekspertise.

Kapitalselskaber


Nogle selskaber har ikke en almindelig omsætning i form af salg af varer eller tjenesteydelser. Vi hjælper kapitalselskaber med at varetage deres bogholderi, herunder korrekt håndtering af værdipapirhandler, og gør det hele klar til din revisor via online adgang.

 
 
 
 
Sæt kryds hvis ja
 
 
 

Copyright 2020 © AZEA A/S • CVR nr. 20249374